Foredrag

– Tidligere foredrag:

Foredrag: Kærlighed og parforhold fra et buddhistisk perspektiv m. Grisha Serebryany

 

statue_chenrezig_32_rak

Dette foredrag er første foredrag i en række af 2 med den russiske diamantvejslærer Grisha Serebryany.

Kærlighed er en vigtig del af livet for mange mennesker. Dette foredrag vil handle om, hvordan en buddhistisk tilgang til parforhold og relationer kan hjælpe os med at slappe af i vores sind, bryde dårlige vaner, og bruge relationer til at vokse i os selv og til gavn for alle omkring os.

thumbnail-2

Aftnens foredragsholder er den russiske diamantvejslæreren Grisha Serebryany. Han tog tilflugt til Lama Ole Nydahl i 1989 og har siden 1999 undervist i diamantvejsbuddismei Rusland, Ukraine, Hviderusland, Europa, Israel og Sydamerika. Grisha Serebryany er uddannet ingeniør og arbejder idag som professor på Leningrad State Academy of Theater and Cinema.

 

Tid: onsdag d. 2. maj kl. 19.30

Sted: Vesterbro 3, 2. sal, 5000 Odense C

Pris: 75 kr.

Sprog: Engelsk

 

Fællesspisning:

kl.18.00 – Tilmelding til fællesspisning på Odense@buddha.dk senest d. 1. maj  kl.12.00

Pris for fællesspisning: 40 kr (50 kr. med kaffe og kage)

Foredrag: Diamantvejsbuddhisme i hverdagen m. Grisha Serebryany

 

31144237_1872347159482697_6891432595897188352_n

Dette foredrag er anden foredrag i en række af 2 med den russiske diamantvejslærer Grisha Serebryany.

Børn, familie og aktiv deltagelse i et hverdags liv er ingen hindring for buddhistisk praksis. Tværtimod er hverdagen det sted, hvor buddhismens metoder står deres prøve.

Buddhistisk praksis består i at tilegne sig viden og metoder, tage metoderne i brug – meditere – og fastholde den opnåede indsigt i hverdagen. Hvor meget af de buddhistiske belæringer og metoder, man inddrager i sit liv, afhænger af, hvor meget man forstår, og hvor motiveret man er for at virkeliggøre dem.

 

thumbnail-2

Aftnens foredragsholder er den russiske diamantvejslæreren Grisha Serebryany. Han tog tilflugt til Lama Ole Nydahl i 1989 og har siden 1999 undervist i diamantvejsbuddismei Rusland, Ukraine, Hviderusland, Europa, Israel og Sydamerika. Grisha Serebryany er uddannet ingeniør og arbejder idag som professor på Leningrad State Academy of Theater and Cinema.

 

Tid: torsdag d. 3. maj kl. 19.30

Sted: Vesterbro 3, 2. sal, 5000 Odense C

Pris: 75 kr.

Sprog: Engelsk

 

Fællesspisning:

kl.18.00 – Tilmelding til fællesspisning på Odense@buddha.dk senest d. 2. maj  kl.12.00

Pris for fællesspisning: 40 kr (50 kr. med kaffe og kage)

Foredrag i Buddhistisk Center Odense

Buddhistisk Center Odense arrangerer foredrag, som giver både praktiserende buddhister, nybegyndere og nysgerrige indsigt i centrale emner i buddhismen. Foredragsholderne er alle elever af lama Ole Nydahl.

Der vil være mulighed for at stille spørgsmål, og foredraget afsluttes med en diamantvejsbuddhistisk meditation. Meditationen er guidet, og alle kan være med uanset forudsætninger.

Vær opmærksom på entré (typisk kr. 60,- eller kr. 75,-). Se mere under det enkelte foredrag.

Fællesspisning før foredrag

Der vil ofte være fællesspisning kl. 18:00 på dage med foredrag.

De praktiserende skiftes til at lave maden, og menuen er efter kokkens humør. Ønsker man at spise med, skal man tilmelde sig senest dagen inden kl.12.00 via mail til odense@buddha.dk.

Pris kr. 40 kr.