Foredrag

Tidligere foredrag:

Foredrag: De 6 befriende handlinger og fire umålelige m. Kristian Zacho

 

De 6 befriende handlinger er kraftfulde redskaber, som gør en i stand til gradvist at ændre ens vaner og adfærd i hverdagen, hvorved man oplever mere frihed og kan være til gavn for en selv og andre.

De fire umålelige er indenfor buddhisme de fire former for kærlighed som man arbejder med for at opnå mere medfølelse og sindsro.

Aftenens foredragsholder er diamantvejslæreren Kristian Zacho. Han tog tilflugt til Lama Ole Nydahl i 2001 og har siden 2007 undervist i diamantvejsbuddisme over hele verden. Kristian arbejder til dagligt som gymnasielærer i København.

 

Tid: onsdag d. 28. februar kl. 19.30

Sted: Vesterbro 3, 2. sal, 5000 Odense C

Pris: 60 kr.

Sprog: Dansk

 

Fællesspisning:

kl.18.00 – Tilmelding til fællesspisning på Odense@buddha.dk senest d. 27. februar  kl.12.00

Pris for fællesspisning: 40 kr (50 kr. med kaffe og kage)

Foredrag i Buddhistisk Center Odense

Buddhistisk Center Odense arrangerer foredrag, som giver både praktiserende buddhister, nybegyndere og nysgerrige indsigt i centrale emner i buddhismen. Foredragsholderne er alle elever af lama Ole Nydahl.

Der vil være mulighed for at stille spørgsmål, og foredraget afsluttes med en diamantvejsbuddhistisk meditation. Meditationen er guidet, og alle kan være med uanset forudsætninger.

Vær opmærksom på entré (typisk kr. 60,- eller kr. 75,-). Se mere under det enkelte foredrag.

Fællesspisning før foredrag

Der vil ofte være fællesspisning kl. 18:00 på dage med foredrag.

De praktiserende skiftes til at lave maden, og menuen er efter kokkens humør. Ønsker man at spise med, skal man tilmelde sig senest dagen inden kl.12.00 via mail til odense@buddha.dk.

Pris kr. 40 kr.