Til skoler

Skoleklasse på besøg i centret

Skoleklasser er velkomne til at komme på besøg i centret. Eleverne vil her møde en vestlig praktiserende lægmandsbuddhist og se et moderne og aktivt diamantvejsbuddhistisk center.

Vi tilbyder både generelle introduktioner, vi kan dykke ned i bestemte emner og besvare spørgsmål. Det er også muligt at prøve en kort meditation.

 

Foredrag på skoler, gymnasier mm.

Vi kommer også gerne ud til jer, når ekskursioner til vores center ikke er muligt. På samme måde giver vi gerne generelle forklaringer, fokuserer på bestemte elementer i buddhismen, svarer på spørgsmål og kan guide en kort meditation.

 

Skoleopgaver og svar på spørgsmål

Har du en skoleopgave, en emneuge eller lignende og ønsker du svar på spørgsmål fra en buddhist eller om buddhisme? Så er du meget velkommen til at komme på besøg i centeret til et interview. Du er også velkommen til at ringe til os eller sende os en mail med dine spørgsmål.

 

Vil du i kontakt med os i forhold til ekskursion, skoleforedrag eller en skoleopgave, kan du kontakte os for nærmere aftale og yderligere information her: Kontakt centret